Hidroizolatii Terase

Oferim cele mai bune hidroizolatii terase circulabile si necirculabile, folosind membrana bituminoasa

Suntem o echipa de profesionisti, cu o experienta vasta in hidroizolatii. Chiar daca pe piata exista numeroase variante de hidroizolatii ce se pot dovedi eficiente, am ales sa oferim servicii de hidroizolatii cu membrana bituminoasa. Spre deosebire de alte materiale, membrana bituminoasa ofera foarte multe avantaje:

Misiunea noastra

Hidroizolații Profesionale pentru Orice Tip de Structură

Siguranță și Durabilitate pentru Terase

Izolarea Teraselor - Construind Confort și Fiabilitate

Orice tip de acoperis poate fi supus riscului de infiltratii. Cele mai expuse insa, sunt terasele. Desi terasele sunt foarte atractive, deoarece pot reprezenta un spatiu generos de relaxare sau depozitare, acestea prezinta mult mai des infiltratii, decat in cazul acoperisurilor inclinate. Suprafata plana a acestor tipuri de acoperisuri face evacuarea apei sa fie destul de dificila. Astfel, atat constructia terasei cat si hidroizolatia ei trebuie sa fie facute cu foarte mare atentie. Indiferent ca este vorba despre terase circulabile sau despre terase necirculabile, hidroizolatia este un element cheie, care poate garanta confortul persoanelor care folosesc cladirea pe termen lung.

Izolarea Teraselor

Construind Confort și Fiabilitate

In momentul in care incepem un proiect, ne asiguram ca fiecare detaliu decurge ca la carte: analizam si pregatim zona de lucru, ne asiguram ca sistemul de scurgere al apei de pe terasa functioneaza corect, aplicam membranele bituminoase si verifficam lucrarea, pentru a ne asigura ca este 100% eficienta. Fiecare lucrare realizata de noi beneficiaza de garantie, in asa fel incat sa ai tot confortul si sa scapi de grijile unei terase cu probleme.

De ce sa nu neglijezi procesul de hidroizolare a terasei unui bloc?

Pentru ca o hidroizolatie buna poate asigura doza necesara de confort, toti locuitorii din bloc beneficiind de ea. Daca este bine montata, aceasta poate sa aiba si un rol in termoizolatie, contribuind la micsorarea costurilor de intretinere.
De asemenea, hidroizolatia previne degradarea peretilor, previne aparitia mucegaiului si a altor probleme majore ce pot aparea odata cu trecerea timpului:

Nu in ultimul rand, o hidroizolatie de buna calitate poate sa contribuie la aprecierea pozitiva a pretului locuintelor.

Daca iti doresti sa locuiesti intr-o cladire fara probleme generate de apa, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. 

Te ajutam atat cu realizarea unor hidroizolatii noi, cat si cu repararea hidroizolatiilor vechi si ne asiguram ca poti exploata terasele pe termen lung si foarte lung.

Solicita o Evaluare gratuita

Apeleaza-ne