Hidroizolatii Acoperis Bloc

Hidroizolam acoperisurile de blocuri cu membrana bituminoasa

Pentru ca avem deplina incredere in acest material, iti oferi servicii complete de hidroizolatii acoperis bloc, folosind bitumul. Membranele bituminoase pot fi de mai multe feluri: cu armatura din fibra de sticla, cu armatura din poliester, cu polimeri plastomeri APP, cu polimeri elastomeri SBS, etc. In functie de proiectul pe care il ai, alegem materialul potrivit, asigurandu-te de eficienta maxima. Avantajele pe care le are membrana bituminoasa in hidroizolatia acoperisurilor sunt urmatoarele:

Membrana Bituminoasă

Eficiență dovedită pentru Hidroizolație

Economisind Costuri și Frustrări

Rolul Vital al Hidroizolației în Durabilitatea Clădirilor și a Confortului Locatarilor

Durabilitatea si functionalitatea unei cladiri, indiferent ca este o cladire cu un singur nivel sau un bloc de locuinte, depind foarte mult de modul in care sunt realizate hidroizolatiile. Apa este un pericol urias pentru structura unei cladiri si pentru confortul resimtit de cei care folosesc acea cladire, motiv pentru care este extrem de important sa fie evitate infiltratiile. In cazul blocurilor de locuinte, infiltratiile apar cel mai adesea prin intermediul acoperisului, care intra in contact direct cu ploaia sau zapada. Pentru a se evita orice problema este recoamdat ca orice acoperis, indiferent ca este de tip terasa sau cu panta, sa fie supus procesului de hidroizolatie.

Punctul nostru de vedere

Ce este hidroizolatia?

Este tratarea suprafetelor care intra in contact cu apa cu diverse solutii care nu permit infiltratiile. Hidroizolatia se aplica in zona fundatiei, in zona pardoselilor expuse la apa si in zona acoperisurilor si a teraselor. Exista o multime de materiale cu ajutorul cu care se poate obtine o hidroizolatie eficienta: cu membrana bituminoasa, cu membrana PVC, cu membrana poliuretanica, etc. Dintre toate insa, cea mai eficienta si cea care a reusit sa treaca testul timpului este cea cu membrana bituminoasa. Aceasta este acceptabila din punct de vedere al costurilor, este potrivita la orice cladire si poate fi folosita in mai multe forme, potrivite pentru fiecare proiect in parte.

Te asiguram de eficienta maxima daca alegi sa iti hidroizolezi acoperisul cu noi

Pe lângă faptul că îți garantăm un preț echilibrat și o comunicare clară, tratăm fiecare pas cu maximă atenție. Fiecare proiect este unic și îl abordăm ca atare. Analizăm structura existentă și specificațiile tehnice pentru a selecta cele mai potrivite materiale și soluții de hidroizolație. Colaborăm strâns cu echipa noastră de specialiști, asigurându-ne că fiecare etapă a procesului de hidroizolare este efectuată cu precizie.

În plus, suntem în permanență conectați la ultimele tehnologii și inovații în domeniul hidroizolației. Aceasta ne permite să oferim cele mai avansate și eficiente soluții pentru proiectul tău. Avem grijă să luăm în considerare toate aspectele tehnice și de siguranță pentru a asigura o hidroizolație durabilă și fiabilă.

Informatii Utile

Echipa noastră de specialiști oferă servicii de hidroizolație profesionale pentru acoperișurile blocurilor rezidențiale. Ai parte de garanții pentru casa ta.

Opteaza pentru membrana bituminoasa. Alege-ne pe noi.

Membrana bituminoasa are o aplicabilitate foarte variata. Poate fi folosita pentru hidroizolarea fundatiilor si a peretilor si este ideala in hale, centre comerciale, centre de sanatate, institutii publice, arene sportive, depozite, etc.

Calitatea construcțiilor noastre se reflectă în soluțiile noastre de hidroizolație. Suntem aici pentru a oferi securitate și confort în fiecare proiect. Apelează la profesioniști!

Solicita o Evaluare gratuita

Apeleaza-ne